Noviteiten

In Floriday kun je jouw nieuwe artikelen als noviteiten toevoegen. De noviteiten worden 10 weken lang uitgelicht.

Justin Steenbergen avatar
Geschreven door Justin Steenbergen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de Noviteiten-pagina zien kopers jouw noviteiten staan. Hier kunnen ze direct op klikken waardoor ze naar jouw artikel gaan en een aanvraag kunnen plaatsen. Alle ingediende producten worden beoordeeld door het noviteitenteam van Royal FloraHolland. Heb je noviteiten en wil je noviteiten aanmaken in Floriday? Lees de stappen hieronder!

Hoe werkt het?

1. Ga in Floriday naar Netwerk > Marketing

2. Klik bovenin op het tabblad Noviteiten

3. Klik op de knop Noviteit aanmaken

Je komt nu in een nieuw scherm terecht. Kies hier de VBN-code van het artikel en klik op Volgende stap.

Voeg een foto toe, kies voor een detailfoto, presentatiefoto of een klokfoto en vergeet niet om een beschrijving toe te voegen. Met een juiste en complete beschrijving kun je de koper overtuigen om jouw noviteit te kopen en kun je goed uitleggen waarom dit product zo bijzonder is. Selecteer een periode voor de noviteit en klik vervolgens op Opslaan om jouw noviteit direct in te dienen.

Jouw noviteit is nu toegevoegd en wordt gecontroleerd door Royal FloraHolland. Noviteiten hebben een start- en einddatum nodig, dit kun je aangeven tijdens het indienen van een noviteit. Na goedkeuring van de noviteit wordt het product getoond aan kopers via de catalogus en is het de komende periode zichtbaar. In het onderdeel noviteiten kun je bij status terugvinden of de noviteit al is goedgekeurd, geweigerd of dat het verzoek is ingediend.